Després de la derrota de la setmana passada a Sant Adrià, el Reus, s'ha tornat a refer i ha tornat a guanyar i deixar la porteria a zero, que ja feia setmanes sense fer-ho.

La primera part, ha estat ensopida, sense ocasions. Amb les baixes que tenia l'equip, s'ha pogut veure a Garai, l'únic fixatge que ha fet el Reus, que per cert s'ha estrenat amb targeta. També Cassamà, que en la temporada ha tingut pocs minuts.

En la represa, ha pujat l' intensitat,  abans de l'hora de partit, Edgar després de rebre una passada de David Haro, davant d' Aulestia, ha enviat la pilota dins i poc després Vitor, de falta directe ha marcat un golàs que ha sentenciat l'encontre.

La setmana que ve, toca visitar el camp de l'Olot, que avui a perdut fora contra el Lleida per 2-0.