Problemes econòmics a la plantilla valencianista, on ja porten quatre mesos sense cobrar, avui al treure del mig del camp han passat la pilota al Reus i han estat 40 segons sense moure's. Buscant una solució.

Quan ja ha començat el partit, no li han ficat les coses fàcils al Reus, però al 26' Fernando de cap ha superat a Paco. Amb l'avantatge per la mínima, s'ha marxat als vestuaris, per descansar i que els entrenadors manessin ordres als jugadors.

Árbitre molt targeter, fins a 12 targetes grogues, on hagut dos expulsats per l'Huracán, primer a l'entrenador i després a Javi Soria, a falta de 5' pel final. A l'hora de partit, ha a senyalat un penal més que dubtós pel Reus, que ha transformat Colorado i dos minuts més tard, un altre penal dubtós a favor dels locals, on Jandro ha retallat distancies ficant el 1-2 definitiu.

Diumenge que ve, el Reus rep a l'Eldense a casa i Creu Roja, farà la campanya de joguines al Municipal de Reus, cada persona que porti una joguina nova, podrà accedir al camp sense pagar l'entrada del partit.