Últim partit del tourmalet a casa, amb tres partits en una setmana i a casa. Era l'últim de la fase del KO, de la copa del rei, i ara ja entren els equips de 1a. Els classificats de 2a B, jugaran contra algun dels que juguen a Europa. Barça, Madrid, At. Madrid, València, Sevilla, At. Bilbao i Villarreal. El Reus tindrà la sort de jugar contra algú d'aquests.

El Reus s'ha avançat en el marcador, en un gran gol de Vitor. Sobrepassant el 20' a la sortida d'un córner,  Pau Bosch, ha fet l'empat, que seria el resultat final dels 90'.

En el 2on temps, el Reus s'ha pogut tornar a ficar per davant del marcador, però no ha estat així. Per part dels reusencs, Angel, ha enviat la pilota al travesser, i per la part lleidatana, Colinas en u contra u, que Badia ha salvat. Amb l'empat s'ha arribat a la pròrroga.

Ni 10' de joc, quan Edgar Hernandez, ha tornat a trepitjar un terreny de joc, després d'una setmana lesionat, i ho ha pogut celebrar amb un gol. Finalment, els roig-i-negres, s'han emportat el triomf i divendres sabran el seu rival 'europeu'

A l'Estadi Municipal, han assistit uns 1600 espectadors

Gols:
1-0 min. 06 Vítor
1-1 min. 22 Pau Bosh
2-1 min. 96 Edgar