(Sense contar el partit de copa contra l' Arandina) Des de el 26 d'Abril, que el Reus no guanyava fora de casa en partit oficial. Ho feia contra el Valencia Mestalla guanyant 0-1, precisament, el mateix rival és l'últim que s'ha emportat els 3p. del Municipal de Reus, això ja al mes de desembre del 2014.

No s'havia arribat al 10' quan l'àrbitre xiulava un penal favorable al Reus, el 2on de la temporada, i mira, en 5 jornades, els mateixos penals a favor que la temporada passada... El llançador, seria  Colorado, i no fallava des de els 11m. Passada la mitja hora de joc, Gallar, de falta directa ha fet l'empat al marcador.

El Reus ha estat superior durant bona part del partit, Ricardo Vaz, podia haver desfet l'empat  al marcador, però el porter hercúlia, l'ha evitat. Adri Cuevas, també ha pogut marcar el 2on gol pel seu equip, però no ha estat així. No seria fins al temps de descompte, quan David Haro introduïa la pilota dins, després d'una gran jugada.

La setmana que ve, el Reus rebrà la visita del Llevant B, on els roig-i-negres, esperen seguir, sense conèixer la derrota.

Gols:
0-1 min. 8 Colorado (p.)
1-1 min. 34 Gallar
1-2 min. 91 Haro