Toca donar les gràcies als jugadors, a la directiva, i a tots els que han estat al costat de l’equip tota la temporada. Entre tots hem escrit un capítol de l’ història del CF Reus, ens hagués agradat, seguir escrivint, però la temporada acaba aquí. La temporada que ve, donarem més guerra.

Tocava remuntar un 1-0, l’equip s’ha deixat el cos i l’ànima per  aconseguir empatar l’eliminatòria, però el porter Mackay, ha evitat que això passes. A la segona part, més del mateix, però el gol del Racing, ha sigut com un gerro d’aigua freda, quedaven poc més de 15min. I el Reus tenia que fer 3 gols si volia passar, missió gairebé impossible. Fran Carbia ha intentat ficar emoció al partit amb el 1-1, però a mida que passaven els minuts despertàvem del somni.

Acaba el partit, i el jugadors reben un merescut aplaudiment de tota la grada. Espero que la directiva mantingui el bloc i segur que la temporada que ve, estarem a dalt repetint fites històriques.

Ara queda felicitar al Racing de Ferrol, ha sabut defensar el resultat que tenien a favor  i que segueixin somniant, fins a pujar a 2a A. Com diu un càntic seu, Racing ale, Racing ale, casi 100 años no se merecen 2a B.