Estàvem preocupats per la sèquia golejadora del Reus, doncs per fi avui ha arribat, gairebé 400min. sense marcar, Sellarés ha evitat que continues la ratxa. S'ha empatat en dos ocasions, i com acostuma a passar en aquests darrers partits, es creen ocasions, però no s'acaba de definir.

El Reus portava el pes de l'encontre, intentava buscar la porteria de Bañuz, però sense acabar de definir, arriba a porteria, però sense definició. La primera arribada i única del Villarreal en el primer temps, un xut de Jason, des de uns 30-40 metres, ha sorprès a Badia. Els roig-i-negres han reaccionat ràpid i una centrada des de la banda, ha rematat Sellarés per establir l'empat al marcador. Quan s'estaven arribant als darrers 5' del 1er temps, primer Masque rematava alt i després al temps extra, Sellarés feia lluïr al porter.

A la represa, el Villarreal ha sortit més endollat, i al 56' Jason, ha posat en safata el gol a Esteve, que acabava d'entrar. Els locals, buscaven el gol que almenys els hi dones un punt, i no ha sigut fins al 81' quan Vitor treia un córner que l'ha enviat directa a la xarxa i així fer el 2-2, que seria definitiu.

Al Municipal de Reus, han assistit uns 1300 espectadors, al descans s'ha fet la presentació dels 20 equips de l'Astorga.

Gols:
0-1 min. 16 Jason
1-1 min. 23 Sellarés
1-2 min. 56 Esteve
2-2 min. 81 Vitor