Joan Llastarri


Quan has caigut, i t'aixeques, surts amb més ganes, això sí, has d'aguantar i evitar sortir del rectangle, perquè així és com arribat el 2-1, a rel de l'expulsió de Ñoño on poc després l'Alcoia s'ha tornat a posar per davant del marcador.

La 1a part l'Alcoyano ha portat el pes de l'encontre, atacant a la porteria d'Angel, però abans d'arribar al 20' Rayco a fet el primer gol del partit. El Reus ha despertat, i ha tingut alguna ocasió, la més clara un xut des de la frontal de l'àrea, que ha anat al travesser. Amb el resultat desfavorable s'ha arribava al descans.

Al 2on temps, els blanc-i-blaus volien ampliar la distancia, al 66' a la sortida d'u córner, Alex ha fet l'empat al marcador. Abans del gol, l'àrbitre podia haver assenyalat un penal per al Reus, però ha decidit xiular el córner. Quan ja faltava 15' per acabar, i creus que l'empat és bo, però s'ha d'intentar marcar per patir menys, una falta de Ñoño, que podia haver estat dins, el col·legiat ha xiulat falta i ensenyar-li la 2a groga al jugador reusenc, contant l'afegit quedarien uns 20' més amb un jugador menys.
Al 79' Clausi, jugador del juvenil, s'estrenava com a golejador. Rebia una pilota i des de la frontal, no s'ho ha pensat dues vegades i ha enviat la pilota dins de la xarxa. Finalment els roig-i-negres no han pogut fer res més i tornen amb les mans buides cap a casa.

Al Collao han assistit 2668 espectadors, on també hi havia presencia reusenca.

Gols:

1-0 min. 18 Rayco
1-1 min. 67 Alex
2-1 min. 79 Clausi