Partit nefast el que s'ha vist per part del Reus, al Municipal Sagnier, el pitjor de la temporada, a la 1a part a penes em tocat pilota i la 2a s'ha vist quelcom de millora. El Prat dos victòries en 22 jornades, i les dos contra el  Reus, si ja m'ho han dit, cada setmana volen jugar contra el Reus. Derrota justa.

La primera part, el Reus no ha trobat la pilota i tampoc ha entrat en el partit, un cop passat el quart d'hora de partit, a la sortida d'un córner, Rubén ha rematat  a plaer per establir el primer gol de l'encontre, a la següent jugada Kante davant d'Angel ha estat a punt de fer el 2on, però el porter reusenc, ha tret una mà per salvar-lo, els potablava, seguien portant el pes del partit, fins que la primera aproximació del Reus, Masque ha simulat un penal i ha vist l'única groga de l'encontre.

Abans de la mitja hora de joc, Granell volia sorprendre a Angel, però la pilota li ha rebotat al pit, quan la volia agafar, però el rebot anat als peus d'Ignacio, que ha provocat el 2on gol. Els roig-i-negres, han volgut aprofitar un córner però la defensa ha desviat i amb el 2-0 l'àrbitre assenyalava el camí a vestuaris.

A la segona part, el Reus ha reaccionat, però de res a servit, s'ha intentat, però la pilota levement arribava entre els tres pals. Per acabar de rematar el mati, una jugada per la banda de Kante, Ignacio davant del porter enviava la pilota dins. Al Prat, ha debutat Boris que ha jugat els 90minuts i el juvenil Ferri, que ha entrat al 85' i ha pogut fer el 4rt gol. Amb el desastre, s'arribava al final.

Al Municipal Sagnier, han assistit uns 600 espectadors, del qual 50 eren de Reus, a la tribuna, també s'ha pogut veure a Joan Oliver, el màxim accionista del Reus.