Admirable l'afició del Reus, que des de abans de començar el partit ja començava animar i quan acabat, seguien, no han parat en tot el partit, sols és sentia als reusencs. No tan bonic ha sigut els vigilants de seguretat, que els hi ha costat que entressin les banderes, perquè en un principi ni la del Reus els deixaven... tampoc ens ha agradat l'àrbitre, "casero, casero" és el jove murcià, Lozano Reina...

Als 5 minuts, Alex López en una jugada d'estratègia, marcava un gol, però el linier ha aixecat la bandera. Al descans l' Albert Avila, m'ha ensenyat la jugada del gol i en cap moment Alex està en fora de joc. Al 25' Socias veia la groga per agafar a un jugador groguet, que marxava sol davant de l'àrea, sol el podia parant, fent falta, Ramos era l'encarregat de llançar-la, Angel l'ha refusat, al rebot un jugador del Villarreal B, l'ha tirat al travesser i després Diego aprofitava per marcar el primer gol. Quan ja estàvem al descompte, Agudo marxava sol davant de la porteria d'Aitor i el defensa local, l'ha agafat de la samarreta, Lozano Reina no ha xiulat ni falta.

A la represa, el Reus no s'ha rendit per a res, ha donat tot el que podia, però avui no ha somrigut la sort, ho ha intentat de totes les maneres, però avui Aitor havia tancat la porteria amb clau, passava el 75' quan en teoria la pilota sortia fora, quan estava just a la línia, l'esfèrica no sortia del tot, l'àrbitre ha xiulat córner, i a la sortida del mateix, Esteve amb la mà l'enviava dins de la xarxa. El Reus ha merescut molt més, no ha tingut aquesta fortuna i acaba l'any amb derrota.

Podeu veure la roda de premsa d'Emili després del partit:




Al Mini Estadi de Vila-Real, han assistit unes 900 persones, on gairebé un centenar era de Reus.

Gols:
0-1 min. 25 Diego
0-2 min. 78 Esteve