Quan guanyes tot son flors i violes, quan perds has d'evitar caure i recuperar-te el més aviat possible i demostrar a la setmana següent que la setmana passada sol va ser un cap baix. Pel partit vist, el resultat es massa abundat, ara toca passar pàgina ràpid i la setmana que ve a pel Llevant B.

Ni deu minuts de joc i Masqué ja el teníem estirat a terra, queixant-se de dolor i era obligat abandonar el camp, entrava Negredo en el seu lloc, ha tingut alguna que altre ocasió, però no ha sorprès a Moragón. Després d'intentar-ho i no treure petroli, s'acabava la primera part amb el doble donut al marcador.

A la segona part, una falta a la cantonada de l'àrea, Pitu era el llançador i sorprenia a Angel, tot un golas, poc després Sellarés feia el 2-0, això en cosa de dos minuts i abans de l'hora de partit... Després d'intentar-ho varis cops, no hagut recompensa. Ja quan el partit s'assimilava la derrota, altre cop Sellarés rematava la feina llagostarenca i feia el tercer i definitiu. Ja n'hi havia prou i l'àrbitre assenyalava el final del partit.

Gran els que han passat fred fins l'últim minut, que s'han quedat aplaudint als jugadors i també als RedBlacks, que han estat animant durant tot el partit.

Al Municipal de Reus, han assistit  uns 2200 espectadors .