Seguim de camí, després d'una jornada intersetmanal, la primera i la última de la temporada, ara toca visitar l'Olot, recent ascendit de Tercera, va ser el líder, no va poder pujar a la primera contra l'Elx  Ilicitano, però va eliminar al Mairena i a la Arandina. Diumenge tocarà gaudir dels volcans, del bon menjar i sobretot del partit.

No te'n pots fiar-te de l'Olot, ja que té un gran equip i aquesta temporada, dels cinc partits que ha disputat a casa, ha guanyat 4 i n'ha perdut 1, contra el Valencia Mestalla. No podrà contar amb els lesionats Valentin i Freixa, ambos laterals   drets.

El partit que va disputar dimecres, a prop de Reus, va ser contra el Nàstic, el resultat va ser de 1-1, primer es van avançar els olotins de penal, mentre els tarragonins van empatar el partit.

Emili Vicente, després de derrotar a l'Alcoyano a casa per 2-0, i fent engrescar a  la gent amb bon futbol, tindrà ja les conegudes baixes de Asier, Ferran i serà dubte Carlos Castarnado.

Els dos equips s'han enfrontat 16 vegades en categoria nacional, l'Olot ha guanyat 6 partits, mentre els Reus n'ha guanyat 3, el 7 restants han sigut empats. L'últim partit disputat va ser al 94, on els garrotxins van guanyar per 2-1.

El partit es disputarà diumenge a les 16:30h al Municipal de l'Olot i es podrà seguir pel twitter del Reus.