Quedes tocat quan a la primera part vas guanyant per dos gols, i a la represa t'empaten i encarà més quan no és el primer cop. Però dins de tot, te'n tornes a casa, dines i saps que pots confiar amb l'equip, que ha donat la cara en tot moment, que ha costat arrencar, però això tan sols acaba de començar. No se si al final els nostres jugadors faran quelcom gran a final de temporada, però de tan segur que seguint així serem millors!!

La primera part, el Reus portava el domini del joc i el que creava les ocasions més clares, però es topava amb Xavi Ginar. El primer gol arribava a la mitja hora de partit, Masque centrava l'esfèrica, Agudo la controlava amb el cap per deixar-se-la a Álex López que rematava de xilena. Al 37' Marques amb el cap feia el segon gol.

Al segon temps, quan semblava que el Reus podia fer el tercer, i fer encarà més gran l'avantatge, el Balears gràcies a dos ex del Lleida, han aconseguit empatar, primer Ignasi, i després al 75' Angel provocava un penal, que seria expulsat i faria debutar a Carlos Castarnado. El penal el marcava Xisco.

Amb 10 jugadors, el Reus no a baixat els braços i anat a buscar la victòria, però que no ha pogut arribar. Cuellar, que tornava a tindre minuts, ha tingut la més clara al descompte, però un Xavi ben atent evitava que el Reus sumes els 3 punts.

En el Municipal de Reus, han assistit 1300 espectadors. Abans de començar el partit s'ha fet la presentació del futbol base del Reus i el partit ha sigut transmès per IB3.

Gols:
1-0 min. 30 Alex
2-0 min. 37 Marques
2-1 min. 52 Ignasi
2-2 min. 75 Xisco