Toca seguir la ratxa de victòria a casa i victòria a fora, això és massa complicat poder-ho fer, i veient els equips que volten pel grup, que no te'n pots fiar de cap. El que ens podíem imaginar, quan el Reus guanyes un partit, es podria començar a mirar d'una altre cara i així ha sigut.

La primera part, ha faltat alguna cosa, un joc poc clar, però Alex m'ha tornat a convèncer com el partit contra el Sant Andreu, esperem que el seu gran moment li duri molt de temps i ho pugui gaudir al Reus. L'ocasió més clara, l'ha tingut ell, però s'ha topat amb Craviotto que ha ficat una mà per evitar el gol reusenc.

Tot canviava a la reanudació, en menys de 5 minuts Marqués feia el primer, i 3 minuts després, Agudo feia el 0-2 i donava una mica de tranquil·litat als aficionats reusencs, cosa que als riberencs, han començat a demanar la dimissió de l'entrenador, que sol ha guanyat un partit i ha sigut als despatxos.

Quan faltaven 15 minuts, un gol de Pol,  feia que l'Hospi li puges la moral. Al 81' Akinsola de cap enviava la pilota per dalt de la porteria d' Angel i encarà que s'apropaven a l'àrea, no acabaven de crear perill i per fi, el sr. Sanchís, ha volgut xiular el final i la segona victòria consecutiva pel Reus.

Al Estadi de Futbol de l'Hospitalet han assistit unes 350 persones, on també hi havia afluència roig-i-negre.