Com foten aquestes remuntades... estar la primera part guanyant i la segona l'equip marca aviat i es confia mentre poc a poc ens acabem rendint. El partit m'ha recordat el partit contra l'Andorra, ara fa 3 anys, a casa o el del Llagostera l'any passat que va ser la mateixa història d'avui.

La primera part, el resultat ha sigut el millor, el Lleida s'ha apropat amb més intensitat a la porteria d' Angel, mentre el Reus que també gaudia de les seves ocasions. Socias ha aprofitat un  núvol de jugadors del Lleida a l'àrea per poder fer el primer sobre la mitja hora de joc i passat els  40 minuts de joc, un penal pel Reus, l'ha aprofitat Agudo per fer el 0-2 i arribar al descans.

Al segon temps, un es podria imaginar, que el Lleida aniria a més, cert. Que l'àrbitre a la mínima caiguda a l'àrea del Reus, xiularia penal pel Lleida, també cert. El penal que arribat als primers minuts, l'electrònic gairebé no marcava ni els 47 minuts de joc, quan el sr. aragonès Sergio Usón, es ficava el xiulet a la boca per xiular la pena màxima. Però amb polèmica, i encarà més quan després que Angel l'atures, l'àrbitre es donava protagonisme a ell mateix i el feia repetir, aquest cop Imaz no el fallava i retallava distancies.

Això li donava ales al Lleida i creixia, a falta de un quart d'hora pel final, Didac, que  feia uns 5 minuts que estava pel terreny de joc, marcava l'empat i poc després Molo, marcava un golàs per dalt on Angel no ha pogut aturar-la. El Reus que veia com se li escapava un avantatge de dos gols.

Al Camp d'Esports de Lleida, hi havien unes 2233 persones, amb afluència reusenca.