Amb la plantilla tancada, i a falta d'uns 20 dies per començar la lliga, no existeix el calendari, ni la confecció de grups de la Segona B. La federació no vol cometre les mateixes errades de l'any passat, que s'entén, però i tampoc ha dit una data aproximada de quan sortirà.  Però clar, els clubs i seguidors ja tenen ganes de saber contra qui jugaran i quan seran els partits de màxima rivalitat.

L'Alcorcón que té problemes amb la conversió amb la SAD, la setmana que ve es podrien tindre noticies noves. Mentre el Guadalajara, té denuncies per impagaments,  aquest tema el porta un jutjat. El club manxec ha decidit començar a Segona B i com a màxim fins el 25 de setembre no hi haurà resultats, d'on acaba competint el Guadalajara. La divisió de bronze sembla de broma i el que està passant és de ciència ficció.



Per altre banda, demà el Reus jugarà el segon partit de pretemporada, contra la Pobla de Mafumet, al camp de la Pobla, el partit serà d'entrada gratuïta i a les 19h. Al dia següent, el diumenge, es jugarà el tercer partit, serà a Torredembarra, contra l'equip local, també a les 19h.

Mentrestant, de veure futbol no ens avorrirem, gràcies als partits de pretemporada.