Dissabte, l'Olot golejava a l'Arandina per 5-1, tenia que remuntar un 3-2 en contra del partit d'anada, a la primera part ja estava gairebé a la categoria de bronze, però faltaven 45 minuts on podia passar de tot. Finalment va acabar pujant a Segona B.

Cornellà, Europa i Manlleu van ser eliminats a la primera ronda i sense opcions de seguir la lluita cap a l'ascens. L'Olot també va perdre l'eliminatòria i va anar a la repesca on aquest cop no ha fallat i aprofitat la segona opció que tenia per pujar.

Per altra banda, l'Hospitalet que competia per pujar a la Liga Adelante, ha desaprofitat les dos ocasions que ha tingut per pujar, a la ronda de campions perdia contra el Tenerife i es va quedar a 1 gol de pujar. A la repesca, va passar la ronda contra el Caudal i a l'última ronda, després de perdre 3-0 a Ipurua, se li va ficar molt complicat l'ascens i tornarà a competir a 2b.

Els altres 9 equips restants que faltaven per pujar son, Olot, Laudio, El Palo, Conquense, Cultural Leonesa, Celta B, Granda B, Compostela i Tropezón.

També s'han conegut els descensos administratius del Torrelavega, Xerez i Salamanca, i dels quals torna a pujar matemàticament el Constància.

La segona a falta de 2 equips queda així.


 Segurament el Grup 3, on jugarà el Reus, contarà amb tots els equips catalans (Reus, Nàstic, Lleida, Prat, Hospitalet, Sant Andreu, Badalona, Espanyol B, Llagostera i Olot) el valencians (Villarreal B, València Mestalla, Elx B, Llevant B, Alcoyano, Huracan, Olímpic i Ontinyent) i els Balears (Atlètic Balears i Constància).